There is no gallery images found.

Zwemmen bij Hera'11
Het bestuur van de vereniging
Missie en Visie
Vertrouwenspersoon

AfdelingenEn wat ze willen bereiken

Ben jij een echte waterrat en kan het jou niet snel genoeg gaan? Dan is wedstrijdzwemmen een leuke sport voor jou! Bij het wedstrijdzwemmen gaat het bovendien niet alleen om snelheid, maar leer je ook de techniek achter de verschillende slagen, zoals borscrawl, rugcrawl en vlinderslag.

Naast het leren van de juiste slagen om zo snel mogelijk 25, 50, 100 of misschien wel 200 meter af te leggen, wordt er ook hard gewerkt aan duiken en keerpunten, om ervoor te zorgen dat je binnen een recordtijd jouw favoriete afstand aflegt.

Hoewel dit misschien in het eerste opzicht niet zo lijkt, is wedstrijdzwemmen een echte teamsport. Samen met je team train je hard om doelstellingen te behalen of punten te scoren voor de hele ploeg. Bovendien maakt dit de sport ook nog een stuk gezelliger.

Een keertje komen kijken? Neem dan contact op met ledenadministratie@hera11.nl

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

De belangrijkste waarde van Hera’11 heeft te maken met het begrip Samenheid. Synchroonzwemmen is een teamsport, waarbij het belangrijk is dat leden van hetzelfde team opelkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Een goede samenwerking, waarin je samen naar een doelwerkt zijn hierbij erg belangrijk. Daarnaast is het voor iedereen belangrijk dat je je ergens thuis voelt, dat je plezier ervaart uit een hobby waarvoor je kiest, maar bovenal dat je jezelf kunt zijn.

Dit leidt tot de volgende doelstellingen:

  • Een grote groep met zwemsters die met plezier het water in duikt

    Plezier is belangrijk in een sport. Door in te zetten op teambuildingsactiviteiten, gezamenlijke trainingen zullen de meiden niet alleen onderling een hechtere club zijn, dit draagt er ook aan bij dat iedereen zich prettig voelt in en om het zwembad en met plezier lid blijft van de afdeling. 

  • Het behalen van resultaat op het eigen niveau

    Waar aan de ene zijde wordt gewerkt aan een hecht team, is er ook ruimte voor prestatie. Ieder op een eigen niveau. Dit geldt voor een aantal minimaal een deelname aan de SynchroBeat het NJK of NK, waar hard voor getraind wordt. Maar ook het doel van het halen van een diploma is net zo belangrijk. 

  • Groei

    Het groeien van de afdeling staat hierbinnen centraal. “Groei” is hierbinnen een breed begrip. Zo willen we het aantal leden van de afdeling weer naar meer dan 30 laten stijgen, met ook een groeiend aantal vrijwilligers langs het bad. Maar daarnaast staat ook de groei op het gebied van ontwikkeling centraal. Momenteel hebben we zes opgeleide en gediplomeerde trainers langs het bad staan, en we willen ze de kans blijven bieden zichzelf te kunnen ontwikkelen in hun rol als trainer. En niet alleen de trainsters, maar ook de zwemsters moeten zichzelf zowel op het gebied van synchroonzwemmen als persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen de groep. 

Hera’11 is een vereniging met een afdeling voor mensen met een beperking; SaVAS.De afdeling heeft als doelstelling: “mogelijkheden scheppen voor “zwemsport” activiteiten voor mensen met beperkingen.”

De doelgroep die bij de afdeling komt zwemmen heeft een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Beperkingen zijn chronische of voorbijgaand.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie, stuur dan een mailtje naar Anges van den Brink: savas@hera11.nl

Kortom: de beste en leukste plek voor iedereen met een liefde voor water. 

Wil je ook meemaken hoe leuk het is om te zwemmen bij Hera’11? Neem dan contact op en maak een afspraak om een keer te komen meetrainen met de sport die jij het liefst beoefend. 

Contact