Ga naar de inhoud

Savas

Wie zijn wij

HERA11 afdeling SaVAS is een onderdeel van de zwemvereniging HERA11 en heeft haar bestaansrecht in het aangepast kunnen sporten. Bij HERA11 afdeling SaVAS kun je terecht als je een (fysieke en/of mentale) beperking hebt, als je wat extra aandacht nodig hebt of als je misschien beter tot je recht komt in een kleine groep. Ons motto is daarom ook: “iedereen is welkom”.

HERA11 afdeling SaVAS zelf bestaat uit drie verschillende onderdelen/groepen:

  • Therapiezwemmen: hier zwemmen mensen die hun leven lang lekker willen blijven zwemmen. Zij zwemmen banen in het wedstrijdbad, zwemmen in het therapiebad of doen mee aan een therapie/beweeg groepje in het warme bad. Dit allemaal onder begeleiding van vrijwilligers of met eigen begeleiding om gezond en fit te blijven!
  • Wedstrijdzwemmen: In deze groep geweldenaren zwemt misschien wel de toekomstige Ranomi Kromowidjodjo of Pieter van den Hoogenband! De zwemmers in deze groep trainen om sneller te zwemmen, de techniek te verbeteren of zelfs om mee te doen aan zwemwedstrijden tijdens bijvoorbeeld de Special Olympics! Kom je meedoen voor een proefles?
  • Zwemles: Heeft uw kind een beperking, komt hij niet tot zijn recht in een (grote) groep of is er een andere reden waardoor hij/zij niet mee komt bij zwemles? Dan is deze zwemles groep misschien wel een oplossing. Wij zwemmen zoveel mogelijk één op één, waar dat kan. Later kijken we of uw kind mee kan in een klein groepje. In onze zwemlessen staat plezier en proberen voorop en zijn we creatief in het aanbieden van de oefeningen. Kan niet, kennen we niet!

Een keertje komen kijken? Neem dan contact op met savas@hera11.nl.