Ga naar de inhoud
as-white (2)

Aquastars is voor sportievelingen die houden van zwemmen en van veel variatie. Binnen de Aquastars zullen de zwemmers kennis maken met veel verschillende sporten zoals waterpolo, synchroonzwemmen en wedstrijdzwemmen. Daarnaast hebben we nog veel meer onderdelen zoals ‘Samenwerken’ ‘Lenig en sterk zijn’ & ‘Trucjes’. Voor elk onderdeel kun je een ster halen die je vervolgens op je eigen diploma mag plakken!

Aquastars is perfect voor jonge zwemmers die zwemmen leuk vinden en graag vanalles willen uitproberen. Mocht je er tijdens de trainingen achter komen dat je wedstrijdzwemmen of synchroonzwemmen erg leuk vindt, dan kun je gemakkelijk binnen Hera’11 naar de afdeling toe waar je vervolgens aan kunt sluiten bij de kennismakingsgroepen van die sport.

Voor zwemmers vanaf 11 jaar starten wij dit seizoen (’23-’24) ook een nieuwe groep op onder de afdeling wedstrijdzwemmen (zie pagina AquaPlus). Deze groep zal dezelfde rode draad van de Aquastars volgen maar met wat meer uitdaging en toewerkend naar een verbeterde zwemtechniek om een overstap naar wedstrijdzwemmen te kunnen maken. Voor meer informatie graag mailen naar aquastars@hera11.nl!

Kortom, ben je tussen de 5 en 10 jaar oud, heb je diploma A&B, vindt je zwemmen leuk en wil je graag op een spelende manier sporten? Meld je dan aan via aquastars@hera11.nl!

Eerst een keertje komen kijken? Wij trainen elke woensdag van 17:00 tot 18:00 in Tijenraan. Neem contact op met aquastars@hera11.nl en zwem met ons mee!

Binnen Hera’11 hebben we tevens een afdeling voor zwemmers met een beperking, SaVAS. Ook kinderen met een fysieke of geestelijke beperking zijn welkom bij de Aquastars, neem ook in dit geval even contact op met aquastars@hera11.nl.

Het Aquastars team

Trainingstijden

Voor de Aquastars is binnen Hera’11 het bad beschikbaar gesteld voor de woensdag. Het seizoen van 2023-2024 loopt van 6 september tot 17 juli.

Woensdag

Aanvang:
16:45

Training:
17:00 – 18:00

Afbouwen, omkleden, etc.:
18:00-18:20

De zwemmers worden om 16:45 op het sportcomplex Tijenraan verwacht en hebben dan een kwartier de tijd om om te kleden, te douchen en eventueel het bad op te bouwen.

Na de training is er 20 minuten de tijd om af te bouwen, te douchen en om te kleden. Na deze 20 minuten vervalt de verantwoordelijkheid van de trainers en zullen deze wellicht niet meer aanwezig zijn aan het bad.