Ga naar de inhoud

Synchroonzwemmen

Algemeen

Synchroonzwemmen, een sport boordevol variatie! Kracht, lenigheid, gevoel voor ritme en muziek, waterpret en teamgevoel zijn bij synchroonzwemmen onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Binnen deze sport is het een uitdaging om het zo goed mogelijk uitvoeren van technische elementen te combineren met het neerzetten van een spetterende show op muziek. Dit laatste kun je doen in je eentje (solo), met zijn tweeën (duet), in een groep van maximaal acht (ploeg) of soms wel met 10 (combo) synchroonzwemmers! Dit zorgt voor een hecht teamverband en het biedt ook nog eens een sportieve uitdaging waar samen flink voor getraind kan worden.

Uiteraard nemen we als HERA’11 ook deel aan wedstrijden. Dat zijn techniek en uitvoeringswedstrijden op regionaal en/of landelijk niveau. Als startende synchroonzwemmer begin je met trainen op de zaterdag. Naarmate je meer diploma’s hebt behaald ga je ook trainen op de woensdag en dinsdag (zie trainingstijden). 

We zijn een gezellige verenging waarbinnen plezier en prestaties goed samengaan!

Een keertje komen kijken?

Op zaterdag kun je 3 keer vrijblijvend met ons meetrainen in de starters groep (11.00 – 12.00 uur). Neem contact op met secretariaatsynchroonzwemmen@hera11.nl en zwem gezellig mee!

 

Volg onze synchroonzwemavonturen op social media

Facebook: Hera11
Instagram: Synchrohera11