There is no gallery images found.

Zwemmen bij Hera'11
Het bestuur van de vereniging
Missie en Visie
Vertrouwenspersoon

AfdelingenEn wat ze willen bereiken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

De belangrijkste waarde van Hera’11 heeft te maken met het begrip Samenheid. Synchroonzwemmen is een teamsport, waarbij het belangrijk is dat leden van hetzelfde team opelkaar kunnen bouwen en vertrouwen. Een goede samenwerking, waarin je samen naar een doelwerkt zijn hierbij erg belangrijk. Daarnaast is het voor iedereen belangrijk dat je je ergens thuis voelt, dat je plezier ervaart uit een hobby waarvoor je kiest, maar bovenal dat je jezelf kunt zijn.

Dit leidt tot de volgende doelstellingen:

  • Een grote groep met zwemsters die met plezier het water in duikt

    Plezier is belangrijk in een sport. Door in te zetten op teambuildingsactiviteiten, gezamenlijke trainingen zullen de meiden niet alleen onderling een hechtere club zijn, dit draagt er ook aan bij dat iedereen zich prettig voelt in en om het zwembad en met plezier lid blijft van de afdeling. 

  • Het behalen van resultaat op het eigen niveau

    Waar aan de ene zijde wordt gewerkt aan een hecht team, is er ook ruimte voor prestatie. Ieder op een eigen niveau. Dit geldt voor een aantal minimaal een deelname aan de SynchroBeat het NJK of NK, waar hard voor getraind wordt. Maar ook het doel van het halen van een diploma is net zo belangrijk. 

  • Groei

    Het groeien van de afdeling staat hierbinnen centraal. “Groei” is hierbinnen een breed begrip. Zo willen we het aantal leden van de afdeling weer naar meer dan 30 laten stijgen, met ook een groeiend aantal vrijwilligers langs het bad. Maar daarnaast staat ook de groei op het gebied van ontwikkeling centraal. Momenteel hebben we zes opgeleide en gediplomeerde trainers langs het bad staan, en we willen ze de kans blijven bieden zichzelf te kunnen ontwikkelen in hun rol als trainer. En niet alleen de trainsters, maar ook de zwemsters moeten zichzelf zowel op het gebied van synchroonzwemmen als persoonlijk kunnen ontwikkelen binnen de groep. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.

Kortom: de beste en leukste plek voor iedereen met een liefde voor water. 

Wil je ook meemaken hoe leuk het is om te zwemmen bij Hera’11? Neem dan contact op en maak een afspraak om een keer te komen meetrainen met de sport die jij het liefst beoefend. 

Contact