Iets leuks doen tijdens de voorjaarsvakantie? Kom naar de Zwem4daagse!

De voorjaarsvakantie staat al weer bijna voor de deur, en het wordt een vakantie waarbij je je niet hoeft te vervelen! Je kunt namelijk van 18 t/m 21 februari iedere avond tussen 18:00 en 19:30 deelnemen aan de Zwemvierdaagse van Hera’11!

Vier dagen lang iedere avond waterpret. Tussen 18:00 tot en met 19:15 heb je de vrijheid om zelf lekker te zwemmen. Om 19:15 sluiten wij de avond af met een leuke activiteit. Zo wordt er een demo georganiseerd door de afdeling synchroonzwemmen, kun je meedoen aan spelletjes, of deelnemen aan nog veel meer leuke dingen.

Deze Zwemvierdaagse is de eerste die wordt georganiseerd in ons mooie nieuwe Tijenraan. Er zijn verschillende afstanden die je kunt zwemmen; jij kiest de afstand die het beste bij jou past, wij zorgen ervoor dat het een groot feest wordt.

Weet je al zeker dat je gezellig met ons komt spetteren in Tijenraan? Schrijf je dan snel in via de website van de KNZB. Twijfel je nog? Geen punt, je kunt je op de dagen zelf ook nog aanmelden op het zwembad. Ben je al lid van Hera’11, dan hoef je je niet in te schrijven.

Vragen over het evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Tot in de voorjaarsvakantie.

P.S.: vergeet niet je zwemspullen mee te nemen ;).

About the Author

By tamara / Administrator on feb 07, 2019