Deelname Interregio Vrije Combinatie

Zaterdag 18 mei namen al onze Junioren, Senioren en 1 Master van de afdeling Synchroonzwemmen deel aan de Interregio Vrije Combinatie (combo) die werd gehouden in zwembad de Veur in Zoetermeer! De vrije combinatie bestaat uit maximaal 10 deelne(e)m(st)ers die een combinatie maken van de onderdelen solo’s, duetten, trio’s en teams. Ten minste 2 onderdelen moeten uit minder dan 3 deelnemers bestaan en ten minste 2 delen moeten uit 4 tot 10 deelnemers bestaan. De start van het eerste gedeelte mag op de kant of in het water beginnen. Een nieuw deel begint waar het vorige deel is geëindigd.

Klaarmaken voor de wedstrijd

Om 10:00 zouden we verzamelen bij zwembad Tijenraan in Raalte. Daar hebben we elkaar geholpen met vlechten en knotten maken. Vervolgens hebben we ook bij elkaar de gelatine en kapjes aangebracht en heeft een teamgenoot onze Make-up gedaan. Omdat iedereen zoveel zin had aan de wedstrijd was er een hele gezellige sfeer. Vervolgens zijn we opgesplitst in 2 groepen om zo met de auto te vertrekken naar Zoetermeer. Ook in beide auto’s was het de heenweg ontzettend gezellig!

Eindelijk: de Vrije Combinatie zwemmen!

Toen we in Zoetermeer waren aangekomen was het ongelofelijk lekker weer en daarom zijn we even buiten gaan droogtrainen voordat we moesten inzwemmen. Vervolgens zijn we gaan omkleden hebben we onze zwarte badpakken aangetrokken om te gaan zwemmen. In het water hebben we voor de laatste keer tijdens onze opduwen en figuren geoefend. Na het inzwemmen hebben we onze laatste voorbereidingen getroffen, de laatste make-up werd bijgewerkt, we hebben onze mooie showbadpakken aangetrokken. Natuurlijk moesten er snel nog wat leuke foto’s gemaakt worden, na al die foto’s waren we al vrij snel aan de beurt. Voordat we gingen zwemmen hebben we elkaar nog een groepsknuffel gegeven. Eindelijk was het moment daar en mochten we met startnummer 11, als één na laatste starten en laten zien waar we het hele seizoen voor getraind hebben! Toen we het water in doken waren de 4 minuten helaas veel te snel voorbij.

Uitslag

We waren allemaal ontzettend tevreden met de prestatie die we hadden neergezet! We zijn geëindigd als 8e met 56,1333 punten. Onze dag kon niet meer stuk!

Op de weg terug naar huis was het ontzettend gezellig en zijn we nog even gestopt om bij de McDonalds lekker gezellig samen te eten en natuurlijk bij te kletsen over de geslaagde dag!

About the Author

By Indy Otte / Author on mei 23, 2019

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *